Launchroom

CONTACT

+32 0497 929453

Lynda@launchroom.be

Lange Koepoortstraaat 16

2000 Antwerpen

Opening Hours:

Tuesday-Saturday 11u - 18u

Sunday 13u - 17u

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 by launchroom

maison gldn

Hallo, ik ben Rhea. Met het merk GLDN geef ik een gezicht aan een idee dat al lang in me borrelt. Iets met kleding, je goed voelen en genieten. 

‘Always remember, you’re golden’ is dan ook de boodschap die ik met het loungewear merk GLDN de wereld instuur. Een feelgood collectie met de nadruk op slow, niet te verwarren met de exacte vertaling, het heeft alles te maken met het ‘tempo giusto’ vinden voor jezelf.

Wat is er leuker dan opgaan in het moment en de tijd vergeten? Daarom zijn GLDN sweaters tijdloos. Ze mogen lang bestaan. Net zoals de iconen die onze muze zijn. Marilyn, Brigitte, Audrey, Grace en zoveel andere dames. Ze hebben hun eigen verhaal. Iets herkenbaar. Met een eigenheid, verder dan hip. Ze kennen het geheim van duurzame schoonheid.

Met een GLDN geef je een eigen touch aan een comfy basic die niet mag ontbreken in je garderobe. Niet zomaar een basic, maar eentje met oog voor detail, originaliteit en gevoel voor comfort. Net zoals jij. Een GLDN draag je volgens eigen mood en smaak. Casual of meer gekleed. Zolang het maar goed voelt. Ieder stuk is handgemaakt in Portugal. We kiezen voor zachte, kwalitatieve stoffen in tijdloze kleuren om lang van te genieten. Zomer, winter? Je goed voelen kent geen seizoenen!

Een GLDN doet meer dan er goed uitzien. Het ontwerp is Belgisch, de productie gebeurt in Portugal in een klein atelier waar dames met de grootste nauwkeurigheid elke sweater in mekaar zetten. Ze werken in goede omstandigheden en zijn als een hechte familie. Fijn om te ervaren dat passie en dromen waarmaken ook op kleine schaal een verschil kunnen maken. 

 

lots of golden,

 

Rhea

maisongldn.be