Launchroom

CONTACT

+32 0497 929453

Lynda@launchroom.be

Lange Koepoortstraaat 16

2000 Antwerpen

Opening Hours:

Tuesday-Saturday 11u - 18u

Sunday 13u - 17u

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 by launchroom

juwEls

Hoi, ik ben Els en ben woonachtig in Mechelen, ik werk in het dagelijkse leven voor een groot bedrijf dat vooral met scheepvaart te maken heeft.

 

Daarnaast is sieraden ontwerpen mijn passie. Hierdoor is ook JuwELS ontstaan. Mijn creaties worden volledig met de hand en in beperkte oplage gemaakt, waardoor elk sieraad een uniek stuk is.

In 2018 ontdekte in Art Clay Silver (zilverklei of kneedbaar zilver) en ik was erg onder de indruk van de vele mogelijkheden van dit relatief onbekende product. Na het volgen van de instructeursopleidingen startte ik mijn atelier in Mechelen. Hier geef ik workshops en creëer en verkoop ik mijn sieraden.

 

Wat is Zilverklei?

Art Clay Silver of zilverklei is kneedbaar zilver. Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van sieraden.

Bij verhitting boven de 650 graden verandert de klei in puur zilver. Tijdens het droogproces verdampt het water en tijdens het bakproces verbrandt het bindmiddel. De zeer fijne zilverdeeltjes smelten aan mekaar tot compact zilver dat 99,9% zuiver is.

Workshops

Wil je zelf creatief aan de slag? Dan kan je bij mij terecht voor een ruim aanbod aan workshops. We werken in kleine groepen om de kwaliteit van de workshops te garanderen. Er is geen voorkennis nodig, tenzij anders vermeld.

De workshops vinden plaats in mijn atelier of in het atelier van Launchroom te Antwerpen. Er wordt steeds een hapje en een drankje voorzien.

Je kan je online inschrijven. Je ontvangt de betalingsgegevens via mail. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het cursusgeld.  Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een betalende volwassene. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen aansluiten bij de workshops zonder begeleiding.

Heb je een speciaal verzoek, wil je een vrijgezellendag, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan ook allemaal. Je kan me vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan ook bij jou thuis een workshop organiseren. Stel zelf een groepje vriendinnen samen en ik kom bij jou thuis de workshop geven. De prijs hangt dan af van hoeveel personen er zullen deelnemen.

Nog meer zien

Hier kan je nog meer ontdekken van mijn werkjes.

Facebook: Juwelsbyelske   https://www.facebook.com/Juwelsbyelske

Instagram: Juwelsbyelske   https://www.instagram.com/juwelsbyelske