Back to All Events

Figuratief schilderen met waterverf - Sessie 2

Met deze workshop word je uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan met waterverf op verschillende dragers. Je kan immers schilderen op stenen, hout, gedroogde bladeren van bomen, oude boekblaadjes of gewoon wit aquarelpapier,…

Deze workshop ondersteunt je om je eigen schildertalent te ontdekken én praktische barrières onder de mat te schuiven ten voordele van extra crea- of schildertijd. We gaan aan de slag met waterverf, verschillende technieken, materialen en kleuren. Via toegankelijke oefeningen en met handige tips, ontstaat als vanzelf een eigen en sprekend schilderij. Kom mee doen en geniet van het proces van het schilderen en de energie van de groep.

We voorzien 2 namiddagen. Bij voorkeur kan je aan deze 2 namiddagen deelnemen. Op die manier heb je de tijd om een schilderij af te werken.
Als blijkt dat de goesting groot is, kunnen we later nog altijd bijkomende sessies plannen. Creativiteit werkt immers aanstekelijk als je het samen met anderen deelt.

Data: zaterdagen 16 + 23/02/2019 van 13:30 tot 16:30
Prijs: €90/ 2 sessies - inclusief drankje en knabbels, tips & tricks, creatieve sfeer & gezelligheid, schildermateriaal en om mee naar huis te nemen: verfcarrousel & ultrafijn penseel. Kan je slechts 1 namiddag deelnemen, dan bedraagt de deelnamekost €55

Sign up here

Earlier Event: February 23
Eco Lifestyle Tour Antwerpen
Later Event: March 9
Eco Lifestyle Tour Antwerpen