Back to All Events

Ontdek je schildertalent (waterverftechnieken) Sessie 2

  • LaunchRoom Lange Koepoortstraat 16 2000 Antwerpen Belgium (map)

Wat antwoord jij als je kind vraagt om te mogen schilderen? Denk jij dan ook vooral aan al de rompslomp die er bij komt kijken, of aan de beperkte tijd? Jammer, want we kunnen heel wat leren van onze kinderen. Kinderen zien vooral het plezier van schilderen terwijl wij met gemak een massa redenen kunnen opsommen die ons weerhouden om creatief 'te mogen' zijn. 

En die redenen zijn herkenbaar, ook voor Berit, het gezicht achter B-creativ. Zonder scholing, maar met een groot gevoel voor creativiteit zette ze nog maar 2 jaar geleden haar eerste penseelstreken op papier. En net door dat te doen volgde de rest. Ondertussen fleuren haar originele schilderijen winkel en etalage op bij Launchroom. Ze tovert vergeelde boekblaadjes of oude muziekpartituren om tot ware kunstwerkjes met kleurrijke vogels en dieren. 

Voor Launchroom werkte ze een workshop uit die deelnemers uitnodigt om hun eigen schildertalent te ontdekken én praktische barrières onder de mat te schuiven ten voordele van extra crea- of schildertijd. We gaan aan de slag met waterverf, verschillende technieken, materialen en kleuren. Via toegankelijke oefeningen en met handige tips, ontstaat als vanzelf een eigen en sprekend schilderij. Kom mee doen en geniet van het proces van het schilderen en de energie van de groep. 

De workshop bestaat uit 2 zaterdagnamiddagen + een facultatieve extra sessie (voor wie wil). 
We gaan aan de slag met veel goesting en daarvoor is geen voorkennis vereist;-)

Datum: 22 + 29/09/2018 & 6/10/2018 (facultatief), telkens van 13:30 tot 16:30u @ Launchroom, Lange Koepoortstraat 16, 2000 Antwerpen

Prijs: 90 euro + 30 euro voor de extra sessie
Inbegrepen: materiaal zoals papier, penselen, verf, taart, koffie, thee. Maar ook een verfcaroussel met 36 kleuren en 1 ultrafijn penseel om mee naar huis te nemen. 

Iedereen is van harte welkom!
Lynda & Berit

Volg je mij al?
Instagram:  instagram.com/bcreativ.art
Facebook:  facebook.com/bcreativ.art

Sign up here