Over ons

LAUNCHROOM Start • Up • Shop is naast een shop met de leukste cadeaus voor jezelf en anderen ook een unieke conceptstore met een continu variërend aanbod! Ontstaan vanuit een passie voor ondernemers en de wil hen een duwtje in de rug te geven, biedt LAUNCHROOM startende ondernemers de ondersteuning die ze nodig hebben om hun producten te verkopen...


Voor veel startende ondernemers is het idee van een eigen winkel een grote stap die ze vaak niet durven zetten. Door de ‘Custom Made’ manier van werken bij LAUNCHROOM, wordt die stap veel kleiner! Voor elke designer wordt een pakket op maat uitgewerkt, zodat iedere designer de kans kan nemen om zijn of haar producten voor te stellen.

Het unieke aan LAUNCHROOM is dat naast de producten, ook de designers centraal staan. Hoewel de shop dan misschien niet van hen is, worden ze wél uitgedaagd om out-of-the-box te denken en op originele manieren hun doelpubliek naar de winkel te trekken!  

LAUNCHROOM is méér dan gewoon winkelen, méér dan gewoon zaken doen. Ik hoop met dit concept vele briljante en creatieve zielen te helpen de stap naar ondernemerschap te durven zetten!” – Kim Ost, Founder of LAUNCHROOM

In de zomer van 2017 besliste Kim te stoppen met LaunchRoom, en verkocht ze haar bedrijf aan Lynda Cox. Lynda, afkomstig van Atlanta, Georgia, verhuisde op 1 juni 2017 naar Antwerpen en is sinds 1 juli 2017 de nieuwe eigenares van LaunchRoom. Het oorspronkelijke concept van LaunchRoom blijft behouden, en blijft tot op vandaag verder groeien dankzij een goede samenwerking met zowel de huidige als nieuwe kunstenaars en ontwerpers.  Het reeds bestaande aanbod van LaunchRoom, werd door Lynda verder uitgebreid met duurzame mode, fair trade-producten en 100% natuurlijke lichaamsverzorging- en home fragrance lijnen.

Haar motto: Behandel jezelf en het milieu met zorg! 

Benieuwd? Kom dan even langs om bij een lekker kopje koffie kennis te maken met Lynda en het vernieuwde concept van LauchRoom.